ЗЕМУНСКА БУЋКА 2016.

Поштовани пријатељи, љубитељи бућке...

Одржали смо још једну такмичарску манифестацију. Бринули смо за време али је на крају испало добро. Ветар није покварио наше планове, падавина није било а облаци су таман колико треба скривали такмичаре од често непријатног, августовског сунца.

Учествовало је 26 екипа, уловљено је укупно 51,3 кг сома, што представља резултат мало испод просека на који смо навикли на нашем терену, али с обзиром да је цела сезона до сада била слаба, можемо ипак бити задовољни. Оно што је најбитније је да је све протекло у спортском духу и добром расположењу.

Захваљујући нашим спонзорима Мозаик центру из Жабља који је ексклузивни дистрибутер ДАМ-а за Србију, Инфотиму који је представник ГАРМИН-а код нас, ЦТЦ-у који увози СУЗУКИ ванбродске моторе, ТЕХНОНАУТИЦИ, продавници наутичке опреме на Земунском кеју, као и осталим спонзорима, обезбедили смо изузетне награде укупне малопродајне вредности од 2000 Евра, за првих 5 екипа.

Победници Земунске бућке 2016 су Мужљај Ласло и Терек Вилмош из Мола са укупним уловом од 11,2 кг. Друго место су освојили Драгићевић Марко и Милошевић Денис (који је ухватио највећег сома, тешког 9,36 кг). Трећепласирана је била екипа у саставу Михајло Алуга и Саша Радовић са укупним уловом од 6 кг. Четврто место припало је Игору Учајеву и Ненаду Драшковићу за 4,75 кг улова, а на петом месту су били Радосављев Тодор и Радосављев Предраг са уловом масе 4,4 кг.

Захваљујемо се медијима на изузетном одзиву, као и грађанима који су се у великом броју окупили да присуствују мерењу улова.

Чим средимо фото и видео материјал, поделићемо са свима вама део јучерашње атмосфере. Бистро!

Посетите фото галерију Земунске бућке 2016 >>

Организатор:

 

Спонзори:

DAM  Srbija Infoteam
Suzuki
Alas Limagrain

 

Медијски спонзори:

 

Пријатељи манифестације:

Danubius
Nautički klub